Szűrés

A(z) Xperia Z1 kulcsszót tartalmazó cikkek

Vízálló okostelefon korszakalkotó kamerával – Sony Xperia Z1

2013. szeptember 5. -

A Sony az IFA szakiiállításon mutatta be Xperia Z1 okostelefonját, amely nem csak vízálló mivoltával verseng a felhasználók kegyeiért, hanem mindez korszakalkotó kameraélménnyel párosul.

Tovább

Jó minőségű képeken a Sony Xperia Z1

2013. augusztus 30. -

Szeretnéd egy csokornyi nagy felbontású fotón keresztül megismerni a Sony új zászlóshajóját még a hivatalos bemutató előtt? Akkor jó hírünk van, ugyanis elérhetővé vált 13 jó minőségű kép, melyek minden oldalról megmutatják az Xperia Z1-et.

Tovább

Kedvcsináló videón a Sony Xperia Z1 „Honami”

2013. augusztus 28. -

A Sony szeptember 4-én mutatja be új zászlóshajóját a 20 megapixeles, G lencsével szerelt kamerával és Full HD megjelenítővel érkező Xperia Z1-et. A csúcsmobilra váró felhasználók örömére a gyártó közzétett egy kedvcsináló videót, mely ugyan nem árul el túl sokat a jövevényről, de arra mindenképp tökéletes, hogy felborzolja a rajongók kedélyeit.

Tovább

Készül a Sony Xperia Z1 mini kiadása

2013. augusztus 27. -

Napvilágra került egy kép, melyen a Sony még bemutatásra váró nagyágyújának kompaktabb változata látható egy BlackBerry Q10 társaságában. Eszerint a japán gyártó is csatlakozik a „mini lázhoz”, ami mindenképp jó hír azon felhasználók számára, akik irtóznak az óriásmobiloktól.

Tovább